ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


четвер, 2 червня 2016 р.

02.06.2016р. Б. / Чи оборона сім’ї є гомофобією?

Іспанський кардинал Архиєпископ Валенсії Антоніо Канісарес Ловера потрапив під жорсткий удар через звертання уваги на небезпеку «ґей-імперії» та що він відважився говорити про небезпеки гендерної ідеології. ЛГБТ товариства погрожують кардиналу судовими переслідуваннями через, начебто, використання ним «мови ненависті», пише ватиканський кореспондент видання «Crux» Інес Сен-Мартін.

Іспанія вважається однією з найприхильніших до ЛГБТ людей країною, а антидискримінаційні закони, які включають поняття «гомофобні заяви» прийняті в Іспанії ще у 1996 році.

Адвокати кардинала Канісареса в прилюдній обороні кардинала цитують документи, об’явлені Папою Франциском, в яких Понтифік також боронить традиційну сім’ю і критикує гендерну ідеологію, вказуючи на те, що якщо іспанський кардинал – «гомофоб», то «гомофобом» є також і Папа.

У своїй доповіді в Інституті Івана Павла ІІ 13 травня цього року кардинал Канісарес сказав, що майбутнє суспільства визначається сім’єю: «З одного боку вона (сім’я) є найбільш вартісною суспільною установою, принаймні, згідно з анкетами, навіть між молоддю. А з іншого з іншого - вона є фундаментально загроженою серйозними відвертими та прихованими загрозами. […] Маємо законодавство, яке противиться сім’ї, маємо діяльність політичних і суспільних сил, маємо рухи й акції ґей-імперії, а також ідеології, як, для пррикладу, радикальний фемінізм, чи найнебезпечніша для родини гендерна ідеологія» - сказав тоді кардинал Канісарес.

Практично відразу після цієї доповіді ЛГБТ та феміністичні організації розпочали травлю кардинала. Бачачи реакції, кардинал Канісарес опублікував свою доповідь в цілому, давши їй заголовок «Чи оборона сім’ї є гомофобією?».

Кардинал також звернувся з відкритим листом, у якому він наголосив, що цензура і засудження, які йдуть від деяких ЗМІ, та напади організацій і політиків пригадують певні фази іспанської історії, коли проповідники і доповідачі були цензурованими і засуджуваними.

Минулої неділі, 29 травня кардинал Канісарес у проповіді закликав католиків не дотримуватись несправедливих законів, які засновані на найруйнівніші ідеології в цілій історії людства, а це – гендерна ідеологія, яку глобальні граки намагаються накинути світу через запровадження законів, яких не маємо права дотримуватись!.

«Зобов’яжімося свідчити Божу присутність у цьому світі. Не біймося говорити про Бога, або носити ознаки нашої віри» - закликав кардинал присутніх. Він зауважив, що суспільний простір не є нейтральним. Адже на багатьох місцях чуються брехня та напади на християнську віру й Церкву, а посилюються і напади на свободу віросповідання. 

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар