ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


середу, 8 червня 2016 р.

08.06.2016р. Б. / В Україні гендерну ідеологію впроваджують в шкільні підручники

Починаючи з 2016 року МОН впроваджуватиме нові стандарти для підручників. Зокрема, щоб виправити завдання, в яких є ознаки гендерної дискримінації, вже провели експертизу близько 50%  макетів підручників для  восьмих класів. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства сатанинської науки і освіти України.

Про це йшлося під час робочої наради в Міністерстві освіти та науки України щодо видавництва підручників у новому навчальному році.

Перевірку  здійснює група проекту проведення гендерної експертизи підручників та нормативних документів, що працює за підтримки фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні.

Заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей (духовний педераст) запевнив, що якість підручників - першочерговий пріоритет для МОН.

Довідка:
Гендерна дискримінація. Оскільки гендер – це так звана соціальна стать не залежна від фізіологічної статі, то може бути безліч гендерів. Для прикладу фізіологічна жінка може про себе твердити що вона чоловік і навпаки фізіологічний чоловік може твердити про себе, що він – жінка і відповідно поводитись. Нещодавно в Нью-Йорку офіційно визнано 31 гендер. Наслідком впровадження гендерної рівності в США є теперішня боротьба у цій країні, що розгорнулась між окремим штатами та Адміністрацією Б. Обами довкола вимого Адміністрації дозволити фізіологічним чоловікам користуватись жіночими туалетами, роздягальнями та душовими, а також і навпаки, фізіологічним жінкам користуватись чоловічими туалетами, роздягальнями та душовими навіть у школах.

Фонд імені Гайнріха Бьолля просуває в Україні так звану гендерну демократію та репродуктивні права. Що є основою його ідеології. Йдеться про популяризацію та впровадження в законодавство України гедерної ідеології та підтримку чим ширших «прав» на аборт і штучне запліднення.

Пало Хобзей – заступник міністра освіти та науки України. 1994–2002 роки — начальник управління освіти Львівської міської ради. 1995–1998 роки — член Експертної ради регіонального відділення Міжнародного фонду «Відродження». З Член програмної ради напрямку «Середня школа» Міжнародного фонду «Відродження». 2005–2010 роки — начальник Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації. Листопад 2010 – жовтень 2015 — проректор з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету. З 2010 року — заступник директора Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Міжнародний фонд «Відродження» - заснований Джорджом Соросом. Основна ідеологія просування так званого відкритого суспільства, у якому ніхто не має права на істину

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. "повідомляє офіційний сайт Міністерства сатанинської науки і освіти України" - саме так,сатанинської науки і освіти, і без лапок... Бо до початку Російсько-Української Війни, дехто з тих духовних педерастів від освіти, заради диявольського експерименту, впроваджував у кількох центральних областях України т.зв. "захист прав" малолітніх дітей, злочинно і нахабно викрадаючи або ж, відбираючи убатьків їхніх діточок... А тепер, ба, які "благодійники", впроваджують свою сатанинську, гендерну ідеологію у шкільну освіту та науку...

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити