ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


понеділок, 13 червня 2016 р.

13.06.2016р. Б. / УГКЦ: Християнський табір для дітей з одеських парафій

З 6 по 10 червня проходив християнський табір для дітей з парафій м.Одеси. «Милосердні, як Отець» – так називався цьогорічний дитячий табір, в якому взяли участь маленькі одеські парафіяни.  Вже стало доброю традицією, проводити такий захід на базі відпочинку у Затоці.

Діти мали нагоду активно відпочити, адже все відбувалося в ігровій формі, оскільки сестри Воплоченого Слова організували багато змагань, майстер-класів, занять з рукоділля,  цікавих ігор, конкурсів та концертів. А також дітвора мала змогу духовно збагатитися, щоденно беручи участь у Святій Літургії, діти приступали до Святих Тайн Сповіді та Причастя. Саме цей духовний аспект відрізняє християнський табір від звичайного відпочинку.

Важливим моментом у християнському таборі була щоденна спільна молитва, де всі присутні дякували Богові за прожитий день, за своїх рідних та близьких. У коротеньких науках і проповідях отці та сестри намагалися передати дітям, як важливо вірити у Милосердя Боже і жити ним у повсякденному житті. Маємо просто казати: «Ісусе, довіряю Тобі. Довіряю свою душу, довіряю моїй батьків, сестер і братів, моїх друзів та рідних. Віддаю у Твої руки мої гріхи і мої радості. Довіряю Тобі мої таємниці. Довіряю, що Ти можеш зробити мене добрим…», – говорилося на одній з проповідей.

Тож цей табір створив для усіх його учасників та організаторів умови, де можна було відчути на собі дотик Божого Милосердя.

Найбільшою подякою для організаторів заходу були сяючі усмішки на радісних обличчях маленьких діток. Літній християнський табір згуртував усіх у справжню родину, де панував дух молитви, прощення, Божої любові та радості, адже саме на таких засадах і має будуватися християнське виховання дітей.

Дякуємо усім, хто подарував дітям таку нагоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар