ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


суботу, 4 червня 2016 р.

05.06.2016р. Б. / Кияни категорично відреагували на майбутній гей-парад

Мешканці столиці зареєстрували на сайті Київради петицію щодо заборони проведення маршу представників ЛГБТ-спільноти, який запланований на 12 червня.

За неповні 5 днів петиція назбирала майже 8 тисяч підписів із необхідних 10 тисяч.

Авторка Наталя Галушко переконана, що гей-паради та будь-які інші масові заходи ЛГБТ-активістів мають бути забороненими.

У країні йде війна, чимало бійців повернулись з передової з психологічними проблемами. Влада, замість того, аби надавати належну підтримку нашим захисникам захищає всілякі "паради", які на даний час взагалі є недоречними. Замість віддати дяку тим, хто за нас вмирав, ЛГБТ-активісти, серед яких навряд чи знайдуться воїни з передової, підривають й так нестабільну ситуацію в країні", — пояснює вона.

Крім того, у петиції зазначається, що владі для того, щоб зробити Київ "європейським", краще почати з чистих вулиць, з боротьби з незаконними забудовами та збереження природи.

Як відомо, раніше мер Києва Віталій Кличко висловив упевненість щодо проведення гей-параду без ексцесів.

Джерело: 24канал

Від редакції "Католицького Оглядача":

Доєднатись до підписання петиції проти проведення ге-параду в Києві можна перейшовши за посиланням: https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=3714&utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=77141422

Під новиною про несприйняття киянами гей-параду 24 канал розмістив опитування читачів стовосно проведення гей-парадів, окресливши його у формі запитання "Чи варто в Україні проводити ЛГБТ-акції?". На сьогодні 4 червня 2016р. о 17.25 год. результати цього опитування наступні:

"Ні, в Україні інші цінності" відповіли 47%;
"Ні, не слід провокувати ультраправих" відповіли 4%;
11% вважають, що подібні акції не на часі;
17% не розуміють взагалі для чого проводити подібні акції;
і лише 16% підтримали київський гей-парад.

Тобто, більшість опитаних висловились проти проведення у Києві гей-параду цього року.

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. Отже, у столиці України, колись славному місті Києві, нині мешкає понад 16% сексуальних збоченців та їх симпатиків, разом з безбожним мером... ЖАХ!!!

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити