ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


вівторок, 31 травня 2016 р.

Анонс до сторінки "ЛЕВКОВІ ПРИГОДИ"

"ЛЕВКОВІ ПРИГОДИ"

Бувальщина, оповідання
(Для дітей і... дорослих. Для дітей - пригодницька сюжетна лінія і повчальний приклад з персонажів оповідань. Для дорослих - духовний підтекст оповідань і резюме. (Рекомендовано читати в сімейному колі))

ЗАМІСТЬ ПЕРЕДМОВИ

Всі, описані нижче, історії про малого Левка та його надзвичайні пригоди, є інтегральною частиною життя Автора, які він навмисне не вигадував, щоб потішити ними маленьких слухачів, а писав, пригадуючи зі спогадів, своє дитинство, як "Історію одного навернення".

Але оскільки він не є фаховим письменником, бо "в книгах не вчений", а звичайним катехитом, то просить всіх читачів і маленьких слухачів, які, раптом, все ж виявлять бажання здолати кілька оповідань, не зважати на можливі стилістичні, орфографічні помилки і "суржик" в рядках тексту.

Як ми вже згадували вище, це бувальщина, але можливо, що за майже пів-століття, Автор дещо прибрехав, так, але не навмисно, тільки щоб заповнити якісь прогалини в спогадах власної, куцої пам'яті.

"Левкові пригоди", це - ніби погляд крізь призму Христового вчення і власного досвідчення віри Автора, на себе самого, своє формування особистості, зросту і становлення, в дитячому, ще не забрудненому гріхами, пристрастями і обманом, віці, тілі, серці і думках, малюка.

***

P.S. Перепрошую, але... я ще не придумав як чи яким чином викладати ці пригоди на блозі, адже йдеться не про окремі тексти, а цілі серіали оповідань...

Немає коментарів:

Дописати коментар