ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


суботу, 17 вересня 2016 р.

17.09.2016р. Б. / «Робіть добро, і воно обов’язково повернеться до вас!» – капелани УГКЦ під час прямого ефіру у Полтаві (+VIDEO)

15 вересня у Полтаві у студії телерадіокомпанії “Лтава” відбувся прямий ефір програми “Ранок на Лтаві” у якій взяли участь отець-доктор Петро Терлецький, волонтер, викладач Українського Католицького Університету, та отець Максим Кролевський, військовий капелан УГКЦ.

У ході прямого ефіру говорили про соціальне служіння Церкви, про волонтерський рух, про важливість особи військового капелана в українських збройних формуваннях.

Отець Петро розповів про діяльність організації «Волонтерська сотня», яка діє при УКУ, про свої мандрівки на Донбас під час яких він вивчає потреби військових госпіталів та місцевих людей, щоб в такий спосіб можна було ефективніше допомогти усім тим, хто справді цього потребує.

Також священик окреслив мету, зміст та напрямки  діяльності «Волонтерської сотні», розповівши про багато різних добрих справ, які вже є зреалізовані їхньою організацією, зокрема і для військового госпіталя та реабілітаційного центру для дітей у м. Полтава.

«Робіть добро, і воно обов’язково повернеться до вас!» –  з таким закликом священики звернулися до всіх глядачів на завершення ефіру.



Джерела:   kapelanstvo.org.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар