ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

02.09.2016р. Б. / Гомеопатія - поміч чи духовна загроза? (+AUDIO)

В програмі "У Ваших намірах" на Радіо Марія знайомились з сутністю гомеопатії. В цьому нам допомагали п.Любомир Стринаглюк та лікар Іван Іванович Яворський.

Виникненням гомеопатії ми «завдячуємо» німецькому лікарю Самуелю Ганеману (1753-1843). Він був людиною, котра завжди жартувала над християнством і Спасителем. Він належав до секти масонства, засудженої Церквою, як інструмент і місце існування диявола. Крім того, він пробував себе в спіритизмі, який за його словами має велике значення, оскільки гомеопатія була створена завдяки інформації, наданої під час спіритичного сеансу. Це, без сумніву, головна причина, щоб відмовитись від цього методу лікування.

Так званий препарат тваринного, рослинного або мінерального походження має свою власну "особливість", яку надає йому гомеопат шляхом струшування мікродози конкретної речовини. Насправді, це дії магічні. Подібним чином окультисти працюють з різними магічними зіллями, які, як і в гомеопатії, не впливають на фізичне життя, але на духовне.

Цікаво на тему гомеопатії виразився о.Верлінде, який мешкає у Франції та вивчав цю тему. Він порівняв джерела гомеопатії і її саму з шаманами Центральної Америки, які, перебуваючи в трансі, отримували знання щодо дії різних рослин. «Ті духи не роблять нічого за дармо» - ствердив отець.
Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. Шановні фізичні особи.
    Електронна пошта: dayvilla.hayley@gmail.com
    Я бельгійський кредитор, і я вирішив надати будь-якій людині, щоб допомогти їм вийти з їх фінансових і інвестиційних труднощів свого проекту, щоб мати життя meilleure.A це, щоб бути в вашій сервісної компанії "Vital-Фінанс" пропонує кредити на кінець року є:
    * Кредит для супроводу різдвяних дітей
    * Кредит на новий рік 2017
    * Фінанси
    * Кредити нерухомості
    * Кредит для інвестицій
    * Консолідація заборгованості Кредит
    * Кредит весілля
    * Другий іпотечний
    * Персональний кредит
    * Квартира Купівля кредит або покупка.
    * Кредит вирішити свої борги перед новим роком.
    "Vital Finance" є легкою і прибутковою життя. Тоді надсилайте нам свої заявки на кредит від 5500 євро до 750,5 млн євро.
    Спасибі і чекаємо ваших запитів на нашу адресу: dayvilla.hayley@gmail.com

    ВідповістиВидалити