ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


суботу, 10 вересня 2016 р.

10.09.2016р. Б. / Причиною розповсюдження СНІД-у стала контрацепція?

Першовідкривач вірусу ВІЛ, який викликає СНІД-у Люк Монтаньє, французький науковець, який отримав у 2008 році Нобелівську премію за своє відкриття збудника СНІД-у, у часі однієї із своїх прес-конференцій він висловився, що причиною епідемії СНІД-у в світі є протизаплідна таблетка, пише «LifeSite».

Коли спантеличені журналісти запитали його який стосунок має протизаплідна таблетка до чоловіків, які мають статеві зносини з іншими чоловіками, Монтаньє відповів, що поширення контрацептивних засобів у 60-80-х роках ХХ століття призвело до неймовірного зросту проміскуїтетної поведінки, це призвело до зросту сексуальної розбещеності, а тим самим і до зросту кількості гомосексуальних стосунків.  

Першовідкривач вірусу ВІЛ, який викликає СНІД, переконаний, що це дуже старий вірус, який міг спричинити різке падіння кількості населення античного Риму.

Свого часу Монтаньє висунув припущення, що падіння кількості населення Риму з близько 2 млн. у 200 р. по Хр. на усього 30 тис. у 400 р. по Хр. пов’язане саме з розповсюдженням сексуальної розбещеності, а тим самим і розповсюдження захворювань, які передаються статевим шляхом, можливо і СНІДом.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар