ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


четвер, 8 вересня 2016 р.

08.09.2016р. Б. / Триває набір у Школу сімейного консультанта в Дрогобичі

Цього року вже вшосте набирає нових студентів Школа сімейного консультанта. ЇЇ мета - покращити стосунки між чоловіком та жінкою, між батьками та дітьми. Школа запрошує у свої ряди всіх, хто має вищу освіту та бажає отримати професійні знання на тему допомоги сім'ї. З кожним роком учасників стає дедалі більше, а це означає, що український народ вірить у можливість зміни та розвитку свого подружжя. 

«Мені дуже приємно, коли в Школу записуються молоді хлопці. Вони починають по-іншому дивитися на дівчат, мають особливе бачення родини і в них є всі шанси створити дійсно прекрасну, християнську сім’ю», - психолог і керівник Школи Олександра Козанкевич. 

Навчання відбуваються раз на місяць протягом двох років, заняття проходять у вигляді лекцій, практичних занять та роботи в групах. Семінари побудовані так, щоб кожен намагався отримані знання аналізувати через своє  життя, через стосунки з чоловіком, дружиною чи дітьми або порівнювати до своїх батьків. Обов’язковим пунктом у навчанні є домашнє завдання.  Усі отримані знання по завершенню школи, випускники успішно використовують  у своєму повсякденному подружньому житті та за потреби в парафії. Ті, хто закінчив ШСК, готовий ділитися своїм досвідом. Перші випускники організували  школи народжування для молодих батьків, пункти навчання природних методів планування сім’ї, центри для родин, які мають намір всиновити дітей. Інші працюють з особами, залежними від алкоголю і наркотиків, співзалежними та з дітьми з особливими потребами тощо. 

Окрім охочих навчатися в школі, чекаємо також на спеціалістів із питань родини, які зможуть послужити в творенні цієї Школи та подарувати нам нові ідеї і молитви.

За довідками звертатися з понеділка до п’ятниці з 10.00 до 17.00 за адресою: Дрогобич, БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», вул. Чорновола, 4. Тел. +38 (03244) 2 24 58

П’ять років тому багаторічна мрія для підтримки подружжя та сім’ї зреалізувалася і з благословення владики Юліана, при єпархіальному Карітасі відкрили Школу сімейного консультантa.  Вишколюючи сімейних консультантів, ми допомагаємо сімейним парам налагодити своє спілкування, покращити приватне життя, стосунки з дітьми та рідними. На початку планувалося створити мережу консультативних центрів – порадень для сімей. 

Уляна Яжик - pr -менеджер "Карітас СДЄ УГКЦ"

Немає коментарів:

Дописати коментар