ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


четвер, 21 лютого 2019 р.

21.02.2019р. Б. / У Києві 1 березня пройде IV Всеукраїнський Форум Сім’ї

Всеукраїнський Форум сім`ї розпочнеться о 10:00 і триватиме до 18:00. Учасники заходу зберуться в “Українському домі”, що по вулиці Хрещатик, 2. Там розроблятимуть глобальну стратегію сімейного руху, а також пройдуть пленарні засідання та робота за тематичними секціями: освітні програми, потенціал церков у питанні захисту сімейних цінностей, праця в медіапросторі, громадська та політична робота та батьківство.

На Форумі буде прийнята Резолюція та представлений календарний план просімейних заходів на 2019 рік, пов’язаний із розвитком інституту сім’ї в Україні.

До участі у Форумі запрошено керівництво держави, урядовці, парламентарі, науковці, журналісти, освітяни, представники громадськості, органів влади та органів місцевого самоврядування, релігійних організацій, батьківських комітетів, просімейних, дитячих і молодіжних організацій із усіх областей України.

За словами організаторів, очікується понад 500 делегатів. Серед них окреме місце матимуть сімейні активісти, учасники громадських організацій, які захищають батьківство, материнство, дитинство.
Мета Форуму — привернення уваги до проблем сім’ї та дітей в Україні, консолідація зусиль представників органів влади і громадськості для захисту цінностей української сім’ї та формування державної сімейної політики заснованої на українських традиційних цінностях.

Захід відбудеться за ініціативи Всеукраїнського собору та за підтримки Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій і Міжфракційного депутатського об’єднання “За духовність, моральність та здоров’я України”.

Обов`язковою є попередня реєстрація за електронною адресою: familyforum.ua@gmail.com. Реєстрація делегації за посиланням .

Телефон для довідок: (067) 375-59-13, (067) 958-30-56.

Більше інформації: familyforum

Джерело:    РОДИНА

Немає коментарів:

Дописати коментар