ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


вівторок, 14 листопада 2017 р.

14.11.2017р. Б. / Що спільного між сексом і цукерками?

Людина – це тіло і душа
Сьогодні увага всіх сконцентрована здебільшого на тілі. І це – проблема.

У 80% людей, які скаржаться на якість статевого життя, насправді проблеми у стосунках
Виникають такі проблеми через те, що люди не навчилися правильно спілкуватися. Першою причиною цього є відсутність доброго спілкування дітей і батьків, котрі не знають, в якому віці варто починати говорити про секс і роблять це дуже часто вже запізно. Другою – відсутність відповідного навчання у школах.

Усі ми різні і маємо різну т. зв. статеву конституцію – природну потенційну сексуальну активність, тому відсутність доброго спілкування ще більше породжує непорозуміння і нерозуміння одне одного.

Для дівчини дуже важливим є перший сексуальний дебют
Незважаючи на те, що дівчата у шість разів психічно сильніші від хлопців, саме сексуальний дебют частково формує їхнє подальше сприйняття себе, чоловіків і статевих стосунків як таких. Невдалий перший статевий досвід – причина великої кількості страхів, котрих потім дуже важко позбутись. Із цього часто виникає зацикленість на неіснуючих проблемах.

Також важливо пам’ятати, що наш організм має неймовірну пам’ять і кожен статевий акт залишає свій слід.

Презерватив не захищає від СНІДу

Функції сексу: продовження роду, задоволення та …спілкування
Це – тілесне спілкування. Поспішати із ним не варто, бо до нього має бути сформоване близьке словесне спілкування, наслідком якого є психо-емоційне задоволення.  

Отже, найперше треба добре пізнати себе.  Далі – максимально пізнати психологічну природу людини, яка вам подобається, її глибинні душевні моменти.

Зробивши це,  ви побачите, що ліжко перестане, насправді, займати центральне місце у стосунках.

Секс – метод зняття стресу. Це міф!
Якщо людина поглинута своїми “тілесними” відчуттями, то їй важко усвідомити власні духовні відчуття. А тим більше – якось їх коригувати. 

Сексуальна енергія є однією із найсильніших, і для того аби використати це якнайкраще, треба навчитися її правильно трансформувати: у спорт, мистецтво, духовний розвиток. Таким чином ви можете досягнути неймовірних результатів.

Поради лікаря
Здоровий спосіб життя – це завдаток повноцінного сексуального здоров’я у щасливому подружжі. Основою такого здоров’я є кілька простих, але водночас дієвих звичок, що допоможуть вам у майбутньому.

Отже, найперше – це режим дня
Наш мозок відпочиває, насправді, лише дві години на добу – із 22:00 до 24:00. Увесь інший час – він працює. Людина створена так, що її біологічний годинник повністю збігається із годинником природи. Робота вночі, сидіння за комп’ютером і недосипання – причини більшості гормональних збоїв. Тому краще вже зараз перегляньте свій звичний режим дня.

По-друге – харчування
Про це багато говорять і більшість людей, котрі стежать за своїм здоров’ям, це знають. Але варто повторити: важку їжу (м’ясо, риба, яйця) не варто споживати після 15:00. Ми – це те, що ми їмо. Пам’ятайте і про це.

Найважливіше – молитва
Для здорового духовного розвитку доросла людина повинна молитися безперервно не менше години щодня. Це я вам кажу як лікар:) Але це має бути усвідомлена і глибока молитва. Найкращою є вранішня молитва – поки всі ще сплять. Спробуйте так помолитись певний час – і побачите результати.

Вода, спорт, свіже повітря
Це основа гармонійного здоров’я людини. Ці чинники впливають на більшість процесів у нашому організмі. В тому числі й на сексуальне здоров’я.

Усі ми різні: комусь до вподоби їзда на конях, а комусь – статичні вправи. Але спорт однозначно повинен бути у вашому житті.

Природний метод розпізнання плідності
Людину створив Бог. Якби Він хотів, щоб жінки були плідними безперервно – дуже просто зробив би це. 

Або інший приклад: уявіть собі вишукані цукерки. Якщо ви їстимете їх щодня впродовж певного часу, вони такими для вас вже не будуть. Це буде звична їжа, яка з часом набридне.

Про цей метод можна знайти багато інформації. Він полягає у постійному спостереженні за певною кількістю біологічних показників жінки і визначенні, на основі їхніх даних, сприятливих та несприятливих для зачаття дитини днів.

Хочу лише зазначити, що найефективнішим є спільне визначення таких днів – це те саме спілкування, про яке ми говорили на початку. Спілкування, яке неймовірно зближує подружжя.

Довідка:
10 листопада у Львові відбулась зустріч для молоді на тему “Чаювання з Богом: доподружні статеві стосунки. Погляд лікаря”, організована ЛМГО “Українська Молодь – Христові”.
Гість – уролог-сексопатолог Христина Комісар-Цар

Ірина ВЛАДИМІР

Джерело:    ДИВЕНСВІТ

1 коментар:

  1. Привіт друзі, я тут, щоб розповісти вам все, як я відвоювати свого чоловіка після довгої розлуки. Я не міг завагітніти після шести років шлюбу, так що я був вигнаний з будинку моїм чоловіком і його сім'єю, коли я мав на увазі старого мого друга, який направляв мене до цієї великої людини, яка допомогла мені відновити мій розбитий будинок. його дійсно річ радості та є так так щаслива зараз з моїм чоловіком та нашою маленькою принцесою Mandera. Все завдяки цьому прекрасному доку. ось його контакт у випадку, якщо вам потрібна будь-яка допомога від нього. email: okosunhomeofsolution@gmail.com або whatsapp через +2348026905065

    ВідповістиВидалити