ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


понеділок, 17 жовтня 2016 р.

17.10.2016р. Б. / У Києві розпочинають «Християнські курси для вагітних “Дар життя”»

«Дар життя». Під таким гаслом при храмі Святого Миколи Доброго УГКЦ у Києві, будуть проводити на постійній основі християнські курси для вагітних.

Як розповідає керівник проекту Діана Ільницька, такі курси допоможуть зрозуміти процеси перебігу вагітності та етапи розвитку малюка. За її словами відповідальні батьки зможуть краще підготуватися до пологів, дізнатися про те, як годувати та доглядати за немовлям: «Дев’ять місяців очікування на народження дитини, можуть стати для матері часом особливого спілкування з Богом Творцем. В роздумах та молитві вагітна жінка глибше розуміє свій стан. Ми дуже хочемо щоб цей час був корисний і для чоловіків. Дуже важливо, щоб поруч мами на заняттях, були й татусі, це допоможе їм швидше зблизитися з малюком», – зазначила п. Діана.

Дорогі майбутні батьки, з радістю повідомляємо про відкриття «Християнських курсів для вагітних «Дар життя»», запрошуємо до участі всіх зацікавлених та відповідальних батьків.

Початок занять буде анонсовано на сторінці «Християнських курсів для вагітних «Дар життя»» в соціальній мережі фейсбук, а також на сайті Київської архиєпархії.

Заняття будуть проходи щотижня в храмі Миколи Доброго УГКЦ на Подолі у Києві. Тематика відповідатиме основним блокам: Вагітність, підготовка до пологів, післяпологовий період, грудне вигодовування, догляд за малюком. В перерві між годинами буде вивчення дихальних вправ, які допоможуть організму пристосуватися до нових потреб. Кожне заняття буде починатися з молитви та закінчуватися читаннями фрагментів зі Святого Письма. Також батьки матимуть особливу можливість дізнатися все про Тайну Хрещення.

Ви можете зареєструватися вже сьогодні та дізнатися більше деталей за номером: (063)-618-59-67. Чекаємо також в команду всіх охочих допомогти. Передусім потрібні лектори, координатори проектів, фотограф, дизайнер, програміст, та просто волонтери.

Особливо закликаємо до співпраці лекторів акушерів-генікологів, практикуючих мам та спеціалістів готових допомогти в організації лекцій.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар