ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


середу, 4 квітня 2018 р.

04.04.2018р. Б. / «Чуда святих» - духовна подорож в товаристві святих

Ісус промовляє та піклується про нас і після своєї смерті на Хресті. Давши владу учням чинити чуда, Господь продовжує виявляти свою любов до людей.

Блаженна Мати Тереза з Калькутти, святий Юда Тадей, отець Піо, святий Шарбель, Іван Боско та багато інших праведників ще під час земного життя жертвували себе для інших. Сьогодні сотні людей прибігають до них у молитвах, просячи про заступництво. Зцілення від лейкемії та неврозу, повернення зору, народження дитини після багатьох років очікування, євхаристійні чуда – і це лиш маленька частина чудес, які сталися завдяки міцній вірі та молитві.

У книзі “Чуда святих” від видавництва “Свічадо” авторка зібрала чимало історії з різних куточків світу про зцілення та вияв Божої любові за посередництвом святих. Вона показує нові, часом незнані нам, факти з життя праведних.

Історії, зібрані у цій книзі, підтверджують, що ми не самі зі своїми проблемами. Святі чують наші прохання, вони лише чекають, коли ми довіримося Божій волі: «Бог любить людей і чинитиме все, щоб виявити свою любов до нас, особливо за посередництвом знаків». Часто, зроблені чуда є для людини чимось надприроднім та незрозумілим. Але вони потрібні нам, щоб поглибити нашу віру.  Авторка впевнена, що події, які перевищують людське розуміння в результаті мають «вказувати на покликання людини до Царства Божого».

У часі випробувань ми часто зневірюємося, починаємо звинувачувати Бога у своїх невдачах. У такі моменти здається, що увесь світ проти нас. Лікарі лиш розводять руками, кажучи «вже пізно», друзі та рідні намагаються допомогти, але ви розумієте, що нічого вже не зміниш. Але пам'ятаємо, що Бог є люблячим батьком, який допускає людині лише ті випробування, які вона може витримати. Ця книга пригадує нам, що Господь є завжди поруч, але й ми маємо робити все те, що від нас залежить.

А ставши свідком чуда, несімо цю звістку серед людей, дякуючи Господу. А ця книга нехай стане добрим прикладом, що чуда існують, коли є глибока віра. Наостанок пам'ятайте слова Альберта Ейнштейна: «Є два способи жити: ви можете жити так, як ніби чудес не буває і ви можете жити так, як ніби все на цьому світі є дивом».

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар