ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


вівторок, 31 жовтня 2017 р.

31.10.2017р. Б. / Молитви за душі в чистилищі на кожний день тижня

На неділю:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові Твого Сина Ісуса Христа, яка потом стікала з Нього в Гетсиманському саду, визволи бідні душі з чистилища, а передусім найбільш нещасну душу. Введи її до своєї слави, де вона прославляла б Тебе навіки. Амінь.
Отче наш... Радуйся, Маріє...
Зі Святими упокой, Христе, душі слуг Твоїх там, де немає ні болю, ні смутку, ні зітхання, а тільки життя вічне.

На понеділок:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові Твого Сина Ісуса Христа, яку Він пролив під час бичування: визволи бідні душі з чистилища, передусім ту душу, яка найскоріше має увійти до Твоєї слави, щоб якомога швидше почала Тебе славити і благословляти навіки. Амінь.

На вівторок:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові Твого Сина, яку Він пролив під час свого болісного вінчання терням, визволи душі з чистилища, передусім ту душу, яка засуджена на довгі муки, щоб вона якомога швидше могла прославляти й благословляти Тебе в Твоїй славі навіки. Амінь.

На середу:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові Твого Сина Ісуса Христа, яку Він пролив за нас на єрусалимських вулицях, несучи на своїх плечах хрест: визволи душі з чистилища, а передусім ту, яка перед Тобою найбагатша заслугами своїми, щоб якомога швидше славила і благословляла Тебе навіки в незбагненній славі, яка для неї приготовлена на небі. Амінь.

На четвер:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Тіла й Найдорожчої Крові Твого Сина Ісуса Христа, які Господь і Бог наш у надвечір’я своїх Страстей дав на поживу своїм учням, своїй Церкві – на вічну жертву, а вірним своїм як хліб життя залишив: визволи душі з чистилища, особливо ту душу, яка мала велику побожність щодо цієї таємниці нескінченної любові нашого Спасителя; щоб через цю таємницю разом з Твоїм Сином і Святим Духом прославляла і благословляла Тебе в Твоїй славі навіки. Амінь.

На п’ятницю:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові Твого Сина Ісуса Христа, яку Він пролив сьогодні на хресному дереві, особливо з Пресвятих Рук і Ніг своїх: визволи душі з чистилища, передусім ту, за яку я найбільше зобов’язаний (-а) молитись, щоби з моєї вини не спізнилась вона ввійти до Твоєї слави, де б Тебе славила і благословляла навіки. Амінь.

На суботу:
Господи Боже Всемогутній! Благаю Тебе заради Найдорожчої Крові, яка витекла з Пресвятого Серця Твого Сина Ісуса Христа, і безмірного болю Його святої Матері: визволи душі з чистилища, особливо ті, які мали найбільшу побожність до нашої Матері, щоб ці обрані душі якомога швидше ввійшли до Твоєї слави, аби прославляти Тебе навіки. Амінь.

На закінчення молитви:
Ісусе Христе, Боже Премилосердний! Схиляємося перед Тобою і несемо до Твого Престолу всі голосіння, ридання і «скрегіт зубів» тих нещасних, які страждають у чистилищі. Молимо Тебе зі сльозами та серцем сокрушенним: Господи, помилуй ці душі!

Милосердний Ісусе, Ти, що схилив на хресті свою пресвяту голову, закривавлену й увінчану терням! Вислухай нашу молитву й поглянь на душі ближніх наших, скороти їм час очищення, який живеш і царюєш на віки вічні. Амінь.

Немає коментарів:

Дописати коментар