ПОДРУЖЖЯ=СІМ'Я=РОДИНА=НАЦІЯ


суботу, 3 грудня 2016 р.

03.12.2016р. Б. / В Архикатедральному Соборі Святого Юра буде виставлено для почитання Вифлеємську ікону Пресвятої Богородиці

У суботу, 3 грудня, о 18.00 год., в Архикатедральному Соборі Святого Юра буде звершено Велику Вечірню з Литією з нагоди свята Введення у храм Пресвятої Владичиці Нашої Богородиці і Приснодіви Марії.

Під час Великої Вечірні з Литією буде урочисто внесено і виставлено для почитання Вифлеємську ікону Пресвятої Богородиці.

Вифлеємська Чудотворна ікона – це єдина із прославлених ікон Божої Матері, на якій Пресвята Діва посміхається, тоді як традиційно в іконографії Богородиця зображується серйозною, скорботною або замилуваною.

Постійне місце перебування Вифлеємської Чудотворної ікони Божої Матері – базиліка Різдва Христового у Вифлеємі, поблизу спуску в Печеру Різдва, де народився Христос.

До Пресвятої Богородиці на честь її ікони Вифлеємської  моляться про дарування дітей, про їх благополуччя, про сімейне щастя. При будь-яких життєвих обставинах ми звертаємось до Матінки  Небесної і просимо про допомогу. І ніхто не буває обійденим увагою нашої Заступниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар